about

Healing af krop og organer

Dyb kropslig forankring gennem organerne

Både zoneterapien, kinesiologien og den kinesiske akupunktur er enige om og bekræfter at organerne hænger sammen med forskellige psykologiske aspekter. F.eks står Galdeblæren både for vrede (galde), men også initiativ og beslutningskraft og Tyndtarmen for vores skelneevne og evne til at sige nej og ja til det livet byder os.

Vores organer kan være forgiftede af både miljømæssige ting, forkert ernæring m.m., men også af vores tanker og overbevisninger, eller gemte og glemte følelser fra vores historie (som har lagt sig i organerne). De kan også være påvirket af traumer, sådan at der er dissociation i organerne, hvilket viser sig som et dybt fravær i og omkring det pågældende organ og det dertilhørende psykologiske aspekt. Vores tidlige tilknytnings-historie påvirker organernes funktion og balance. Ved at bringe opmærksomhed (og blodtilstrømning) til det pågældende organ, kommer der liv i bugen/maven.

At bebo os selv helt ind i bugen og blive forankret i vores organer, er en slags dyb kropslig chok- og traume healing, som giver os en bund at leve ud fra.

I en Organ healing vil jeg kigge på zonerne under foden, meridianerne og tune på selve organet for at komme ind i hvilken problematik, der gemmer sig her og hvad der er behov for til healing. Healing kan være farve, lys, dufte, massage, blid energi berøring, healende sætninger, Bachs Blomster medicin, akupressur, traumeterapi eller en dybere forståelse af nogle sammenhænge.